Порівняння біологічної активності олігомерів вуглеводів з рослинної і мікробіальної сировини
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є з’ясування основних фізико-хімічних факторів, які впливають на біологічну активність олігомерів полісахаридів, отриманих з рослинної та мікробіальної сировини.
Опис
Решта, С. П. Порівняння біологічної активності олігомерів вуглеводів з рослинної і мікробіальної сировини / С. П. Решта, О. І. Данилова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 115–118. – Бібліогр.: 14 назв.
Ключові слова
біологічна активність, олігомери вуглеводів, мікробіальна сировина, рослинна сировина