Технологія одержання топленого масла зі спеціями
Вантажиться...
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою наукової роботи є розробка технології топленого масла з корегованим жирнокислотним складом та підвищеною біологічною активністю.
Опис
Севастьянова, О. В. Технологія одержання топленого масла зі спеціями / О. В. Севастьянова, Т. В. Маковська // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 99–100.
Ключові слова
топлене масло, масло зі спеціями, технологія одержання масла