Використання екстрактів рослинних компонентів у молочних продуктах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою наукової роботи стало створення молочного екстракту бузини чорної для подальшого додавання до рецептури молочного пудингу.
Опис
Ланженко, Л. О. Використання екстрактів рослинних компонентів у молочних продуктах / Л. О. Ланженко, Н. О. Дец, Є. О. Ізбаш // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 97–99 : табл. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
молочні продукти, бузина чорна, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис