Оцінка якісних показників десерту з підвищеною біологічною активністю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Важливу роль відіграють якісні показники готової страви, особливо такі як органолептичні, що сприяють задоволенню потреб споживача, та біологічна цінність. Саме тому важливо у процесі виготовлення десерту визначати дані показники.
Опис
Біленька, І. Р. Оцінка якісних показників десерту з підвищеною біологічною активністю / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 82–84 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
десертні страви, технологія десертної страви
Бібліографічний опис