Аналіз якості заморожених напівфабрикати із пророщеної сочевиці
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження стало забезпечення високої якості підготовленого напівфабрикату з сочевиці шляхом заморожування.
Опис
Атанасова, В. В. Аналіз якості заморожених напівфабрикати із пророщеної сочевиці / В. В. Атанасова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 80–81 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
сочевиця, напівфабрикати, пророщена сочевиця