Удосконалення технологій вилучення фітокомпонентів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом зросла роль рослинної сировини в харчовій промисловості, в парфумерії та косметології. Рослини синтезують більше тисячі відомих фіторечовин в якості захисних компонентів.
Опис
Тележенко, Л. М. Удосконалення технологій вилучення фітокомпонентів / Л. М. Тележенко, А. К. Бурдо, М. М. Чебан // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 73–74. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
фітокомпоненти, вилучення фітокомпонентів, екстрагування, столовий буряк
Бібліографічний опис