Вплив борошна зеленої гречки на процес бродіння в мультикомпонентному тісті
Ескіз недоступний
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні створення рецептурних композицій для харчових продуктів має базуватися не лише на прагненні задовольнити потреби людини в основних елементах і нутрієнтах, а й на сучасних знаннях нутріціології. В цьому аспекті актуальним є перегляд рецептур хлібобулочних виробів, що характеризуються значним вмістом простих вуглеводів і незбалансованим за амінокислотним складом білком.
Опис
Соколова, Н. Ю. Вплив борошна зеленої гречки на процес бродіння в мультикомпонентному тісті / Н. Ю. Соколова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 43–44.
Ключові слова
борошно зеленої гречки, бродіння, тісто