Технології ферментованих молочно-вівсяних продуктів зі збалансованим складом харчових нутрієнтів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою поданої роботи стала розробка технологiй ферментованих молочно­-вiвсяних продуктiв зi збалансованим складом основних харчових нутрієнтiв (бiлкiв, жирiв, вуглеводiв) та пробiотичними властивостями.
Опис
Дідик, О. В. Технології ферментованих молочно-вівсяних продуктів зі збалансованим складом харчових нутрієнтів / О. В. Дідик; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів ІX Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 30 верес.-2 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 124-125.
Ключові слова
молочно-вівсяні продукти, харчові нутрієнти, комбiновані харчові продукти
Бібліографічний опис