Перегляд за Автор "Дідик, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНапрямки виробництва комбінованих кисломолочних продуктів з пробіотичними властивостями і збалансованим складом харчових нутрієнтів(2016) Ткаченко, Н. А.; Копійко, А. В.; Лукіна, Л. А.; Дідик, О. В.Оскільки молочні продукти входять до щоденного раціону харчування людини у будь-якому віці, виробництво комбінованих харчових продуктів на молочній основі або із використанням молочної сировини і заквашувальних культур є актуальним і своєчасним.
- ДокументТехнології ферментованих молочно-вівсяних продуктів зі збалансованим складом харчових нутрієнтів(2016) Дідик, О. В.Метою поданої роботи стала розробка технологiй ферментованих молочно-вiвсяних продуктiв зi збалансованим складом основних харчових нутрієнтiв (бiлкiв, жирiв, вуглеводiв) та пробiотичними властивостями.