Порівняльна характеристика пропареної та зеленої гречаної крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Процес виробництва крупи можна роздiлити на два етали: пiдготовка зерна до переробки i безпосередньо отримання крупи. Вона буває: пропареною (смаженою) i зе­леною (не пропареною). Свiтло-зелений колiр обумовлений тим, що крупа не прохо­дить термообробку. Зараз не пропарена гречка особливо популярна серед прихильникiв здорового харчування в усьому свiтi.
Опис
Черниш, В. І. Порівняльна характеристика пропареної та зеленої гречаної крупи / В. І. Черниш; наук. кер. А. К. Кац // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів ІX Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 30 верес.-2 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 80-81.
Ключові слова
гречана крупа, пропарена гречана крупа, зелена гречана крупа
Бібліографічний опис