Вплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було дослідження впливу тривалості термічної обробки спельти на її схожість.
Опис
Станкевич, Г. М. Вплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти / Г. М. Станкевич, С. В. Васильєв // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 5–6 : табл.
Ключові слова
термічна обробка, термічна обробка спельти, зерно спельти