117543 Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту, що містить імбир і плодовий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить цукор-пісок, а як плодовий компонент композиція містить яблуко.
Опис
Пат. на винахід 117543 Україна, МПК A23B 7/08 (2006.01), A23L 21/12 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту / Дроздов О. І., Чернишова М. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № a201706630 ; заявл. 26.06.2017 ; опубл. 10.08.2018, Бюл. № 15.
Ключові слова
солодкі продукти, імбир, цукор-пісок, яблуко
Бібліографічний опис