Перегляд за Автор "Дроздов, О. І."
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108608 Консервна банка(2016) Дроздов, О. І.; Клімова, В. О.Консервна банка, що містить суцільнометалевий корпус, герметично завальцьовану кришку і столовий прибор, яка відрізняється тим, додатково містить захисну знімну кришку, а столовий прибор розташований на завальцьованій кришці і з'єднаний з нею за допомогою заклепки-різака.
- Документ117543 Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту(2018) Дроздов, О. І.; Чернишова, М. В.Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту, що містить імбир і плодовий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить цукор-пісок, а як плодовий компонент композиція містить яблуко.
- Документ127900 Композиція інгредієнтів для приготування смузі «Здоров’я»(2018) Дроздов, О. І.; Майструк, Н. В.; Касянчик, М. В.Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить апельсин та мед квітковий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суху молочну сироватку, слиз льону, банан і яблуко.
- Документ128586 Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду(2018) Дроздов, О. І.; Парубець, Г. С.; Коротчин, М. Б.Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду, що містить цукор-пісок, лимонну кислоту та сік сировини рослинного походження, яка відрізняється тим, що як сік сировини рослинного походження вона містить виноградний сік.
- Документ48547 Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині(2010) Дроздов, О. І.; Шапкіна, К. І.Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині, який характеризується тим, що сухі квітки жасмину заливають березовим соком і настоюють при 80-100 °С протягом 10-20 хвилин з періодичним перемішуванням, після чого фільтрують, додають цукор і лимонну кислоту, перемішують, фільтрують і розливають в асептичну тару.
- Документ67461 Сік журавлинно-гранатовий з цукром(2012) Снєгірьова, І. П.; Дроздов, О. І.Сік журавлинно-гранатовий з цукром функціонального призначення, що містить журавлинний сік та цукровий сироп, який відрізняється тим, що до його складу входить гранатовий сік.
- Документ78843 Шоколадні цукерки профілактичної дії(2013) Овчиннікова, Я. В.; Полуєва, Х. О.; Дроздов, О. І.Шоколадні цукерки профілактичної дії, що містять шоколадну масу, які відрізняються тим, що додатково вони містять сироп лактулози з концентрацією 70 %, ванільний цукор, сухофрукти та горіхи.
- Документ88486 Варення із смородини(2014) Маляренко, Д. С.; Дроздов, О. І.Варення із смородини, яке містить смородину, цукор, яке відрізняється тим, що додатково містить апельсин.
- Документ97591 Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою(2015) Дроздов, О. І.; Щербина, О. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою, що містить пюре з журавлини, цукровий сироп, плодовий компонент, яка відрізняється тим, що як плодовий компонент вона містить ананасовий сік.
- ДокументБезпека харчових продуктів у контексті продовольчої безпеки на сучасному етапі(2016) Дроздов, О. І.Важливим елементом національної безпеки будь-якої сучасної держави виступає продовольча безпека. Першою і головною складовою продовольчої безпеки країни є здатність держави забезпечити якість і безпеку продовольства на своєму внутрішньому ринку.
- ДокументДистанційне навчання – нова форма організації навчального процесу(2017) Афанасьєва, Т. М.; Доценко, Н. В.; Палвашова, Г. І.; Дроздов, О. І.Впровадженню дистанційного навчання в освітній процес сприяє бурхливий розвиток та використання різних інформаційних технологій в освітній практиці, доступність використання глобальної мережі Інтернет, її ресурсів і сервісів. Головним завданням дистанційного навчання є розвиток творчих та інтелектуальних здібностей студента за допомогою відкритого і вільного використання всіх освітніх ресурсів і програм, у тому числі, доступних в Інтернеті.
- ДокументЖиттєвий цикл товарів у світлі сучасних екологічних трендів(2020) Дроздов, О. І.Впровадження продуктів з великим життєвим циклом та ресайклінг належать до головних принципів відповідального споживання, бо відомо, що купуючи товар, споживачі рідко використовують його ресурс навіть на 50 %, до того ж, переплачуючи таким чином за нього.
- ДокументМедіаграмотність як складова академічної доброчесності(2020) Дроздов, О. І.
- ДокументОснова безпечності продуктів харчування(2018) Дроздов, О. І.Стає обгрунтованою потреба в перешкоджанні не тільки хімічному, радіоаційному та біологічному забрудненню, а й механічному засміченню.
- ДокументРепутаційна складова вибору закладу вищої освіти абітурієнтом(2019) Дроздов, О. І.Якщо не брати до розгляду творчих особливостей майбутніх вступників та їх «династичних» мотивів, рішення про вступ до того чи іншого закладу вищої освіти зумовлюється якостями та конкурентними перевагами самих закладів вищої освіти і фактично є змаганням їх об’єктивних показників.
- ДокументРоль винахідницької діяльності у формуванні майбутніх наукових кадрів вищих навчальних закладів(2017) Дроздов, О. І.; Афанасьєва, Т. М.; Палвашова, Г. І.Збільшення аудиторних годин у нормативних даних дисципліни «Основи наукових досліджень» та зміни у навчальних планах підготовки бакалаврів, а також стимулювання результативної винахідницької діяльності у рейтингових системах оцінки знань студентів будуть сприяти більш плідній роботі у підготовці майбутніх наукових кадрів.