Гарантування безпечності харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здорове харчування — це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, сприяє зміцненню його здоров’я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування у поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак тощо.
Опис
Яструб, К. В. Гарантування безпечності харчових продуктів / К. В. Яструб ; наук. кер. М. М. Зацерклянний // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 198–199.
Ключові слова
здорове харчування, харчові продукти, безпечність харчових продуктів, здоров'я
Бібліографічний опис