Перегляд за Автор "Яструб, К. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументГарантування безпечності харчових продуктів(2018) Яструб, К. В.Здорове харчування — це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, сприяє зміцненню його здоров’я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування у поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак тощо.
- ДокументЕкологічної освіта і виховання – ціннісні орієнтири(2019) Яструб, К. В.Кожна людина є одночасно причиною та жертвою глобальної екологічної кризи. Для вирішення величезних екологічних проблем необхідно змінити хід мислення сучасної людини, відмовитися від ідеї домінування над природою.
- ДокументПідприємства галузі хлібопродуктів – джерела впливу на стан довкілля(2018) Яструб, К. В.; Зацерклянний, М. М.Виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів істотно впливають на стан довкілля. Вплив характеризується наступними напрямками: забрудненням атмосферного повітря за рахунок викидів пилу при прийманні, транспортуванні, переміщенні, очищенні, сушінні, сухих методах підготовки зерна та його переробки; забрудненням води при мокрому методі підготовки зерна до переробки і утворенням різних видів виробничих відходів, що надходять у літосферу.
- ДокументСистема управління якістю очистки стічних вод підприємств харчової промисловості(2018) Яструб, К. В.Метою роботи є розробка системи управління якістю очистки стічних вод підприємств харчової промисловості, яка забезпечить підвищення ефективності роботи очисних споруд, зменшить витрати на очистку і дозволить повторно використати очищену воду.
- ДокументУдосконалення процесів очистки газових викидів підприємств харчової і переробної промисловості(2019) Яструб, К. В.; Зацерклянний, М. М.; Столевич, Т. Б.У зв’язку із збільшенням викидів малодисперсних зважених речовин у повітряне середовище, джерелами яких є подрібнення, перемішування, транспортування, загрузка різних продуктів, що мають місце на підприємств харчової і переробної промисловості, важливим є удосконалення процесів очистки газових викидів.