Контроль якості та безпеки м’ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи стало провести теоретичний аналіз, систематизацію та узагальнення літератури з проблеми вмісту нітритів у ковбасних виробах, а також провести аналіз існуючих методів визначення нітриту натрію і нітрозамінів у м'ясі і м'ясних продуктах.
Опис
Савчак Є. М. Контроль якості та безпеки м’ясних продуктів / Є. М. Савчак ; наук. кер. О. О. Лівенцова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 171–172.
Ключові слова
якість м’ясних продуктів, безпека м’ясних продуктів, м’ясні продукти
Бібліографічний опис