Чи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя?

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оскільки десертні страви займають значне місце серед кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства, пошук нової сировини та розширення асортименту солодких страв з високою харчовою та низькою енергетичною цінностями є дуже актуальною проблемою.
Опис
Фортуна Н. В. Чи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя? / Н. В. Фортуна ; наук. кер. Н. М. Кравчук // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 124–125.
Ключові слова
здоровий спосіб життя, десерти
Бібліографічний опис