Розробка технології біфштекса «козацький» з додаванням поліфункціональної харчової добавки «магнетофуд»
Вантажиться...
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Введення харчової добавки «Магнетофуд» в фаршеві системи збільшує термін зберігання і ВЗЗ та покращує якість яловичих фаршів.
Опис
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА «КОЗАЦЬКИЙ» З ДОДАВАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» / І. В. Цихановська, О. В. Александров, В. В. Євлаш, Л. А. Скуріхіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 48–50 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
розробка технології біфштекса, харчова добавка «Магнетофуд», поліфункціональна харчова добавка