Дериватографічні дослідження впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі желейно-фруктовому
Вантажиться...
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі наведено результати впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі желейно-фруктовому.
Опис
Артамонова М. В. ДЕРИВАТОГРАФІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РОСЛИННИХ КРІОДОБАВОК НА СТАН ВОДИ У МАРМЕЛАДІ ЖЕЛЕЙНО-ФРУКТОВОМУ / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, О. Ф. Аксьонова // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 17–18. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
рослинні кріодобавки, стан води, мармелад желейно-фруктовий