Концепція технологій харчових продуктів для вирішення проблеми дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано концепцію з подолання дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів в організмі людини, яка полягає в створені таких харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти, які б забезпечували динамічний баланс з надходження, засвоєння, депонування та виведення з організму мінеральних речовин.
Опис
Погожих М. І. КОНЦЕПЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ДЕФІЦИТУ ЕССЕНЦІАЛЬНИХ МІКРОНУТРІЄНТІВ / М. І. Погожих, Т. М. Головко // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 4–5. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
харчові продукти, ессенціальні мікронутрієнти
Бібліографічний опис