Знайшли помилку в тексті на сайті? Допоможіть нам її виправити!
Назва: Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCa
Автори: Аксьонов, П. Е.
Лебеденко, Т. Є.
Павловський, С. М.
Кожевнікова, В. О.
Ключові слова: якість борошна
хлібні вироби
хлібозаводи
підприємства HoReCa
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень стала оцінка хлібопекарських властивостей борошна, представленого на ринку Одеського регіону, та аналіз рекомендацій по його використанню з огляду ефективності для хлібозаводів і міні-виробництв при підприємствах HoReCa.
Опис: Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCa / П. Е. Аксьонов, Т. Є. Лебеденко, С. М. Павловський, В. О. Кожевнікова // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 25–27 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/8494
Розташовується у зібраннях:Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_TXPiK_18_Aksеnov.pdf873.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.