Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCa

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень стала оцінка хлібопекарських властивостей борошна, представленого на ринку Одеського регіону, та аналіз рекомендацій по його використанню з огляду ефективності для хлібозаводів і міні-виробництв при підприємствах HoReCa.
Опис
Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCa / П. Е. Аксьонов, Т. Є. Лебеденко, С. М. Павловський, В. О. Кожевнікова // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 25–27 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
якість борошна, хлібні вироби, хлібозаводи, підприємства HoReCa
Бібліографічний опис