Дослідження процесів біоконверсії рослинної сировини в технології сокового виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є отримання соку з овочевої сировини за допомогою мацерації мезги, тобто використання ферментів для збільшення виходу соку шляхом розрідження структури клітинних стінок овочів.
Опис
Палвашова Г. І. Дослідження процесів біоконверсії рослинної сировини в технології сокового виробництва / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 71–72 : табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
виробництво соків, біоконверсія рослинної сировини, технології сокового виробництва, дослідження біоконверсії
Бібліографічний опис