Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
Опис
Жигунов Д. О. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів / Д. О. Жигунов, Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 13–14 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
пшеничне борошно, ферментні препарати, борошно, змішування борошна
Бібліографічний опис