Дослідження якості лукуму збивного з кизиловим пюре при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є визначення впливу кизилового пюре та різних видів пакувальних матеріалів на зміну якісних показників лукуму збивного у процесі його зберігання.
Опис
Гордієнко Л. В. Дослідження якості лукуму збивного з кизиловим пюре при зберіганні / Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 28–29 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
кизилове пюре, якість лукуму, лукум збивний
Бібліографічний опис