63782 Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива, що містить борошно, крохмаль кукурудзяний, меланж, цукрову пудру, маргарин, інвертний сироп, молоко незбиране, молоко згущене, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що як борошно вона містить борошно гречане.
Опис
Пат. на корисну модель 63782 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Іванова Г. С., Федорова О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201101902 ; заявл. 18.02.2011 ; опубл. 25.10.2011, Бюл. № 20.
Ключові слова
цукрове печиво, приготування печива, борошно, кукурудзяний крохмаль, меланж, цукрова пудра, маргарин, інвертний сироп, молоко, згущене молоко, сода, вуглеамонійна сіль, гречане борошно
Бібліографічний опис