59114 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для отримання масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно гречане, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, яка відрізняється тим, що додатково містить масло вершкове та какао-порошок.
Опис
Пат. на корисну модель 59114 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату / Іоргачова К.Г., Макарова О. В., Котузаки О. М., Аннюк О. М., Іванова Г. С. ; власник Одес. нац.. акад.. харч. технологій. - №u201009799 ; заявл. 06.08.2010 ; опубл. 10.05.2011, Бюл. № 9.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, масляні бісквіти, приготування бісквітних напівфабрикатів, пшеничне борошно, гречане борошно, картопляний крохмаль, меланж, цукор-пісок, вершкове масло, какао-порошок
Бібліографічний опис