96077 Спосіб виробництва соусу-дресінгу
Вантажиться...
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва соусу-дресінгу включає приготування основи, введення в основу овочевого компонента і смакової добавки та наступну термічну обробку, який відрізняється тим, що камедь гуару розчиняють у воді при 28-32 °С, ретельно перемішують, заварюють і витримують при даній температурі 2-3 хв., після чого до отриманої таким чином основи додають попередньо підготовлені екстракт журавлини, подрібнений солодкий перець і ядра волоського горіха, попередньо оброблені в спиртовому розчину лецитину, та фруктозу.
Опис
Пат. на винахід 96077 Україна, МПК A23L 1/39 (2006.01). Спосіб виробництва соусу-дресінгу / Тележенко Л. М., Жмудь А. В., Шевченко О. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № a201005897 ; заявл. 17.05.2010 ; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Ключові слова
соус-дресінг, виробництво соусів, термічна обробка, камедь гуара, екстракт журавлини, солодкий перець, волоський горіх, лецитин, фруктоза