72595 Спосіб приготування дієтичної добавки з антибактеріальною дією

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування дієтичної добавки з антибактеріальною дією, що передбачає виділення соку з рослин сімейства капустяних, приготування 0,5-1 %-го водного розчину пектину, змішування соку з водним розчином пектину при їх масовому співвідношенні 1:1, витримування суміші, відокремлення осаду і наступне його висушування, який відрізняється тим, що перед висушуванням до осаду додають 2,3-3,7 мас. % лейцину.
Опис
Пат. на корисну модель 72595 Україна, МПК А23К 1/17 (2006.01), С07С 229/08 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/064 (2006.01). Спосіб приготування дієтичної добавки з антибактеріальною дією / Черно Н. К., Озоліна С. О., Тірон-Воробйова Н. Б. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201200947 ; заявл. 30.01.2012 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
дієтичні добавки, антибактеріальна дія, рослини сімейства капустяних, рослинні соки, пектин, лейцин
Бібліографічний опис