Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Логос
Анотація
Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. Призначено для фахівців харчової промисловості, викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів, а також широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами оцінки якості харчових продуктів і здорового харчування.
Опис
Полумбрик, О. М. Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів : [посібник] / М. О. Полумбрик, І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. О. М. Полумбрика ; Черкас. держ. технол. ун-т, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Черкаси ; Одеса ; Київ : Логос, 2019. - 188 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 174-177. - ISBN 978-617-7446-61-2.
Ключові слова
якість харчових продуктів, фізико-хімічні методи аналізу, спектроскопія, люмінесцентний аналіз, рентгеноспектральний метод, радіоактиваційний метод, метод електронної мікроскопії, хроматографічний метод, мас-спектроскопія, термічний метод, електрохімічний метод, ультразвуковий метод, ядерний магнітний резонанс, електронний парамагнітний резонанс, качество пищевых продуктов, физико-химические методы анализа, спектроскопия, люминесцентный анализ, рентгеноспектральный метод, радиоактивационный метод, метод электронной микроскопии, хроматографический метод, масс-спектроскопия, термический метод, электрохимический метод, ультразвуковой метод, ядерный магнитный резонанс, электронный парамагнитный резонанс
Бібліографічний опис