Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування» галузі знань 13 «Механічна інженерія»; 151«Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» денної та заочної форм навчання.
Опис
Фесенко, О. О. Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 - Охорона праці в галузі) : навч. посіб. / О. О. Фесенко, В. М. Лисюк, З. М. Сахарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 115 с.
Ключові слова
система управління охороною праці, міжнародні норми, державний нагляд, громадський контроль, нещасні випадки, професійні захворювання, аварії на виробництві, соціальне страхування, вибухопожежна безпека, система управления охраной труда, международные нормы, государственный надзор, общественный контроль, несчастные случаи, профессиональные заболевания, аварии на производстве, социальное страхование, взрывопожарная безопасность
Бібліографічний опис