Вдосконалення технології оброблення води при рибопереробці з використанням полімерного реагенту комплексної дії

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Не викликає сумнівів актуальність проблеми вдосконалення технології та умов оброблення води на рибопереробних підприємствах, метою яких є виготовлення безпечної продукції з хорошими смаковими властивостями та ефективне водокористування, що не завдає шкоди довкіллю і самій людині.
Опис
Жураківська, М. В. Вдосконалення технології оброблення води при рибопереробці з використанням полімерного реагенту комплексної дії / М. В. Жураківська, Т. В. Стрікаленко, О. В. Волков // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. III наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 29-30 берез. 2012 р. / ОНАХТ. - О.,2012. - С.46.
Ключові слова
оброблення води, технологія оброблення води, рибопереробка, полімерний реагент
Бібліографічний опис