Перегляд за Автор "Жураківська, М. В."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ69129 Спосіб посолу риби(2012) Бабков, М. І.; Жураківська, М. В.Спосіб посолу риби, що включає витримку риби в тузлуку, який містить консервант, який відрізняється тим, що як консервант використовують суміш бензоату натрію і сорбату калію при співвідношенні 1:1.
- Документ87988 Спосіб посолу риби(2014) Стрікаленко, Т. В.; Жураківська, М. В.Спосіб посолу риби, що включає витримку її в тузлуку, який відрізняється тим, що витримку риби здійснюють в тузлуку, приготовленому на воді, попередньо обробленій реагентом "Акватон-10".
- ДокументВдосконалення технології оброблення води при рибопереробці з використанням полімерного реагенту комплексної дії(2012) Жураківська, М. В.; Стрікаленко, Т. В.; Волков, О. В.Не викликає сумнівів актуальність проблеми вдосконалення технології та умов оброблення води на рибопереробних підприємствах, метою яких є виготовлення безпечної продукції з хорошими смаковими властивостями та ефективне водокористування, що не завдає шкоди довкіллю і самій людині.
- ДокументВикористання комбінованого консерванту для тузлучного посолу риби(2012) Жураківська, М. В.Мета роботи - розробка способу посолу оселедця атлантичного, який дозволив би багаторазове використання тузлуку з послідуючим отриманням продукції високої якості.
- ДокументВплив полімерного реагенту комплексної дії на перехід азотистих речовин у тузлук(2014) Жураківська, М. В.Азотисті речовини у м'ясі риби представлені білками і небілковими азотистими речовинами. Від вмісту та кількісного співвідношення білкових і небілкових азотистих речовин у м'ясі риби залежать її смак, запах, консистенція, схильність до дії мікроорганізмів і швидкість псування при зберіганні, а також технологічні властивості.
- ДокументЗначення риби та морепродуктів у харчуванні людини(2013) Жураківська, М. В.Значення риби як об'єкта харчування не залишається незмінним в усі часи і епохи розвитку рибного промислу, а разом з цим останнім у міру поліпшення шляхів сполучення, проникнення техніки і знань в рибопромислове життя воно зростає і збільшується.
- ДокументПерспективи використання полімерного реагенту комплексної дії в технології стічних вод рибопереробних підприємств(2014) Жураківська, М. В.; Дімітрова, М. К.Проблеми очищення стічних вод підприємств харчової промисловості, зокрема - рибопереробних підприємств, залишаються надзвичайно актуальними. Адже виробничим стічним водам, що утворюються при переробці риби та рибних консервів, притаманні висока ступінь забруднення органічними та мінеральними компонентами, нерівномірністю витрат, складу та рН.