83282 Спосіб виробництва кондитерського напівфабрикату
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування кондитерського напівфабрикату з чуфи, у якому горішки чуфи піддають гідротермічній обробці при 98-100 °C протягом 2-3 хв., після чого оброблені таким чином вологі горішки смажать при 155-160 °C протягом 4-5 хв., охолоджують, подрібнюють до досягнення однорідної маси і просіюють.
Опис
Пат. на корисну модель 83282 Україна, МПК А21D 13/08 (2006.01). Спосіб виробництва кондитерського напівфабрикату / Тележенко Л. М., Золовська О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201305221 ; заявл. 23.04.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
Ключові слова
кондитерський напівфабрикат, чуфа, гідротермічна обробка, горіхи