Повноцінний колагеновий білок у ковбасних виробах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завдяки підвищенню вмісту білка в готових виробах при забезпеченні необхідного рівня споживання незамінних амінокислот, продукти, виготовлені з використанням тваринних білків є більш збалансованими за вмістом макронутрієнтів, порівняно із звичайними продуктами.
Опис
Полумбрик, М. М. ПОВНОЦІННИЙ КОЛАГЕНОВИЙ БІЛОК У КОВБАСНИХ ВИРОБАХ / М. М. Полумбрик // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 56–57. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
колагеновий білок, ковбасні вироби, колаген, білок
Бібліографічний опис