Експериментальні дослідження закономірностей зміни хімічного складу води в процесі виморожування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень є вивчення впливу різних факторів (температурних режимів, показників якості вихідної води та інших) на закономірності зміни хімічного складу мінеральної води та основні техніко-економічні характеристики процесу.
Опис
Експериментальні дослідження закономірностей зміни хімічного складу води в процесі виморожування / О. О. Коваленко, І. В. Курчевич, О. Б. Василів, М. С. Тодорова // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. III наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 29-30 берез. 2012 р. / ОНАХТ. - О.,2012. - С.55-57: рис. - Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
вода, хімічний склад води, процес виморожування
Бібліографічний опис