Перегляд за Автор "Курчевич, І. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ82085 Спосіб підготовки мінеральної води для виробництва напоїв(2013) Коваленко, О. О.; Курчевич, І. В.; Василів, О. Б.Спосіб підготовки мінеральної води для приготування напоїв, що включає виморожування частини води, наступне плавлення утвореної твердої фази і злив талої води, який відрізняється тим, що вихідну хлоридно-натрієву воду із загальною мінералізацією 2,5-4 г/дм3 насичують вуглекислим газом до концентрації 2,89-3,7 г/дм3, насичену хлоридно-натрієву воду з початковою температурою 8-20 °C піддають виморожуванню при змінному температурному режимі, який визначається умовами фазової рівноваги для розчину певної мінералізації, до перетворення в лід 45-60 % вихідної води, після чого виморожену таким чином хлоридно-натрієву воду плавлять без сепарування при кімнатній температурі.
- ДокументЕкспериментальні дослідження закономірностей зміни хімічного складу води в процесі виморожування(2012) Коваленко, О. О.; Курчевич, І. В.; Василів, О. Б.; Тодорова, М. С.Метою досліджень є вивчення впливу різних факторів (температурних режимів, показників якості вихідної води та інших) на закономірності зміни хімічного складу мінеральної води та основні техніко-економічні характеристики процесу.