119930 Спосіб переробки зерна проса в крупу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб переробки зерна проса в крупу, що передбачає очищення зерна від домішок, лущення, сортування продуктів лущення, шліфування та сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % лущать на системі вальцедекових верстатів у два етапи: на першому - у верстаті з двома деками, на другому - верстаті з одною декою, ядро пропарюють при тиску пари 0,15-0,17 МПа протягом 3-5 хв, підсушують до вологості не більше 12 %, подрібнюють та сортують
Опис
Пат. на корисну модель 119930 Україна, МПК (2017.01) В02В 1/00, В02В 3/00, В02С 4/00, A23L 7/10 (2016.01). Спосіб переробки зерна проса в крупу / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201705008 ; заявл. 23.05.2017 ; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19.
Ключові слова
переробка зерна, зерно проса, крупа з проса, очищення зерна, лущення зерна, сортування зерна, шліфування зерна, вальцедекові верстати, сушіння зерна, подрібнення зерна
Бібліографічний опис