Удосконалення технології вершкового масла «Шоколадне», збагаченого порошком з виноградних шкірок

Ескіз недоступний
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є удосконалення технології збагаченого вершкового масла «Шоколадне» порошком із виноградних шкірок для поліпшення його якості та підвищення біологічної цінності за рахунок збільшення вмісту поліфенольних сполук.
Опис
Удосконалення технології вершкового масла «Шоколадне», збагаченого порошком з виноградних шкірок / О. В. Севастьянова, Є. О. Котляр, Т. В. Маковська, В. Ю. Черкашина // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 62–64 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
вершкове масло Шоколадне, виноградні шкірки, порошок з виноградних шкірок
Бібліографічний опис