Обґрунтування способу внесення концентратів тваринних білків до борошняної суміші у виробництві круп підвищеної харчової цінності
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження було встановлення стійкості розчинів КТБ протягом заданого періоду для запобігання їх можливого розшарування перед замішуванням рецептурної суміші або під час зберігання.
Опис
Дугіна, К. В. ОБҐРУНТУВАННЯ СПОСОБУ ВНЕСЕННЯ КОНЦЕНТРАТІВ ТВАРИННИХ БІЛКІВ ДО БОРОШНЯНОЇ СУМІШІ У ВИРОБНИЦТВІ КРУП ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ / К. В. Дугіна, О. М. Шаніна // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 59–61 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
тваринні білки, борошняні суміші, крупа, концентрати тваринних білків