Вплив електроактивованої води на вміст залишкового нітриту натрію у м’ясних продуктах
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі представлені результати дослідження впливу електроактивованої води на дію нітриту натрію в зразках варених ковбас та цільном’язових виробів із свинини. При виробництві дослідних зразків варених ковбасних виробів нітрит натрію вносили згідно до рецептури під час складання фаршу.
Опис
Віннікова, Л. Г. Вплив електроактивованої води на вміст залишкового нітриту натрію у м’ясних продуктах / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 73-75: рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
електроактивована вода, нітрит натрію, м’ясні продукти