Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.
Опис
ВПЛИВ РОСЛИННИХ КРІОДОБАВОК НА АНТИОКСИДАНТНУ ЄМНІСТЬ МАРМЕЛАДУ ТА МАРШМЕЛОУ / Н. В. Шматченко, М. В. Артамонова, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 75–77. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
рослинні кріодобавки, мармелад, маршмелоу, антиоксидантна ємність
Бібліографічний опис