Розробка параметрів консервування кетчупів та томатних соусів у сучасних видах споживчої полімерної тари

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було: використання різних методів консервування харчових продуктів, а також їх комбінацій; розробка параметрів режимів пастеризації для цих методів; продуктами для досліджень були томатні соуси і кетчупи, які фасувалися в дрібну споживчу полімерну тару типу «Дой-Пак».
Опис
Верхівкер, Я. Г. Розробка параметрів консервування кетчупів та томатних соусів у сучасних видах споживчої полімерної тари / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 53-55. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
консервування кетчупів, консервування томатних соусів, споживча полімерна тара
Бібліографічний опис