Особливості використання поліфункціонального драглеутворюючого напівфабрикату для желейних виробів
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Необхідність створення низькокалорійної десертної продукції зумовлена нагальними потребами сучасного людства.
Опис
Степанова, Т. М. Особливості використання поліфункціонального драглеутворюючого напівфабрикату для желейних виробів / Т. М. Степанова // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 72-73: табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
драглеутворюючий напівфабрикат, напівфабрикат, желейні вироби