Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 117898 Спосіб виробництва борошна з цілого зерна
Other Titles: Пат. на корисну модель 117898 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02С 4/08 (2006.01), В02В 1/04 (2006.01), В02В 3/14 (2006.01)
Authors: Соц, С. М.
Кустов, І. О.
Жигунов, Д. О.
Ковальова, В. П.
Ковальов, М. О.
Keywords: цільнозернове борошно
виробництво борошна
очищення зерна
воднотеплова обробка зерна
лущення зерна
подрібнення зерна
сортування зерна
пропарювання зерна
сушіння зерна
шліфування зерна
вальцьові верстати
ентолейтор
зерно ячменю сорту "Донецький 12"
Issue Date: 2017
Abstract: 1. Спосіб виробництва борошна з цілого зерна, що передбачає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, лущення, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно ячменю з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 4-6 хв, підсушують до вологості 14 %, лущать на одній системі, двократно шліфують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 МПа протягом 2-4 хв, сушать до вологості 10-12 % та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому в ентолейторах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Донецький 12".
Description: Пат. на корисну модель 117898 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02С 4/08 (2006.01), В02В 1/04 (2006.01), В02В 3/14 (2006.01). Спосіб виробництва борошна з цілого зерна / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701299 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6759
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pat_kor_117898.pdf173.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.