Розробка технологій морозива для діабетиків
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наукове обґрунтування сучасної технології, що дозволить створити морозиво з низьким глікемічним індексом, і одночасно, з підвищеною біологічною цінністю, є актуальним.
Опис
Шарахматова, Т. Є. Розробка технологій морозива для діабетиків / Т. Є. Шарахматова, І. М. Янч // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. - Одеса, 2015. – С. 125-126. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
технологія морозива, морозиво, морозиво для діабетиків