Порівняльна характеристика дезінтегратів Lactobacillus acidophfilus, отриманих шляхом фізичного впливу
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є порівняльна характеристика дезінтегратів бактеріальної маси
(БМ) Lactobacillus acidophilus, як субстратів для подальшої фрагментації та виділення сполук
мурамілпептидного ряду, отриманих при застосуванні дезінтеграції із використанням ультразвуку та мікрохвиль НВЧ.
Опис
Черно, Н. К. Порівняльна характеристика дезінтегратів Lactobacillus acidophfilus, отриманих шляхом фізичного впливу / Н. К. Черно, А. І. Капустян, А. В. Чорна // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 109–110 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
дезінтеграти біомаси, бактеріальні клітини, клітини