Технологія біфідовмісного полунично-сироваткового напою, збагаченого екстрактом з квітів Tagetes patula

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою представленої роботи стало розроблення технології біфідовмісного полунично-сироваткового напою, збагаченого екстрактом з квітів Tagetes patula.
Опис
Ткаченко, Н. А. Технологія біфідовмісного полунично-сироваткового напою, збагаченого екстрактом з квітів Tagetes patula / Н. А. Ткаченко, С. І. Вікуль, Я. А. Гончарук // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 81–82 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
полунично-сироватковий напій, екстракт з квітів, біфідовмісний напій
Бібліографічний опис