Дослідження реологічних властивостей майонезного соусу оздоровчого призначення
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасними тенденціями щодо створення майонезних соусів оздоровчого призначення
є: зниження вмісту жирової фази та зменшення енергетичної цінності продукту; заміна в ре-
цептурах майонезів і соусів холестеринвмісної сировини нетрадиційними компонентами; пі-
двищення біологічної цінності введенням вітамінів, білкових речовин, фосфоліпідів та інших
біологічно цінних речовин; запобігання біологічному та окиснювальному псуванню за раху-
нок природних антиоксидантів і консервантів, а також проведення пастеризації та вакууму-
вання
Опис
Маковська, Т. В. Дослідження реологічних властивостей майонезного соусу оздоровчого призначення / Т. В. Маковська, Н. А. Ткаченко // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 83–84 : табл. – Бібліогр.: 8 назв.
Ключові слова
майонезний соус, харчові емульсії, емульсійна продукція