Використання полісахаридів як структуроутворювачів в технології рибних солоно-сушених чіпсів
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета досліджень – розробка комплексу технічних і технологічних рішень для забезпечення випуску якісної і безпечної рибо продукції вітчизняного виробництва на основі аквакультур, що забезпечить підвищення конкурентоспроможності рибних товарів та економічної ефективності виробництва.
Опис
Манолі, Т. А. Використання полісахаридів як структуроутворювачів в технології рибних солоно-сушених чіпсів / Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 49-50. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
полісахариди, структуроутворювачі, технологія рибних чіпсів, рибні чіпси